Citizen Tsuyosa Tiffany NJ0151-88M

Predstavljamo vam Citizen Tsuyosa Tiffany Automatic NJ0151-88M muški sat, definitivno jedan od najpopularnijih i najtraženijih muških Citizen satova ove godine.

citizen tsuyosa tiffany

Citizen Tsuyosa Tiffany Automatic NJ0151-88M je pravi izbor za ljubitelje satova koji traže spoj stila i pouzdanosti u svakodnevnim situacijama.

Citizen Tsuyosa predstavlja odličan izbor za sve one koji traže automatski sat s atraktivnim dizajnom i pristupačnom cijenom. Njegova kvaliteta, pouzdanost i raznovrsnost boja čine ga izvrsnim dodatkom za vašu kolekciju satova. Uskoro će ovaj uzbudljivi model biti dostupan u našoj trgovini, stoga ne propustite priliku da nabavite svoj Citizen Tsuyosa i uživate u njegovim brojnim prednostima. Pratite našu stranicu s Citizen satovima kako biste bili prvi koji će saznati kada će ovaj sjajan sat stići u našu ponudu.

Tehničke karakteristike Citizen Tsuyosa NJ0151-88M:

Ovaj model nudi izvanrednu eleganciju i funkcionalnost.

Kućište sata je promjera 40 mm i visine 11.7 mm, izrađeno od nehrđajućeg čelika s brushed i polished detaljima. Na prednjem dijelu sata je safirni kristal s povećalom iznad datuma, dok je stražnji dio izrađen od mineralnog stakla. Sat je vodootporan do 50 m.

Citizen Tsuyosa NJ0151-88M

Dizajn brojčanika u Tiffany plavoj boji privlači mnoge ljubitelje satova da dodaju ovaj sat u njihovu kolekciju. Markeri na satu su obogaćeni Natulite umetcima, a kazaljke za sate i minute također imaju Natulite premaze. Datum je smješten na poziciju 3 sata i ima izbočeno povećalo.

Sat pokreće kalibar 8210 (in-house) s automatskim mehanizmom, 21 draguljem, frekvencijom od 21,600 vibracija na sat, rezervom snage od 40 sati.

Remen sata je integrirani metalni s poliranim i brušenim vezama te kopčom s mikro-prilagodbama.

Model NJ0151-88M dolazi u prekrasnoj Tiffany plavoj boji.



Pročitajte više o ostalim modelima Citizen Tsuyose: OVDJE

Citizen Tsuyosa NJ0151 plava

 


Ovo web-mjesto zaštićeno je sustavom reCAPTCHA te se primjenuju Googleov Pravilnik o zaštiti privatnosti te Uvjeti pružanja usluge.