Nova kolekcija CLUSE ženskih satova: Elegancija u svakom trenutku

CLUSE: Ljepota u jednostavnosti

CLUSE satovi

Kada tražite spoj kvalitete, stila i elegancije, CLUSE satovi su savršen izbor. Popularni u cijeloj Hrvatskoj, CLUSE satovi za žene simboliziraju minimalizam i sofisticiranost, pružajući jedinstveni dodir elegancije svakoj odjevnoj kombinaciji.

 CLUSE je marka koja pronalazi ljepotu u jednostavnosti. Njihovi su dizajni minimalistički, ali moćni, sa naglaskom na kvalitetu, materijale i estetiku. Iz naše trgovine možete otkriti različite modele iz nove CLUSE kolekcije, svaki pažljivo dizajniran da odgovara vašem stilu i osobnosti.

 

Pregled popularnih modela iz CLUSE kolekcije

Cluse CW11502 satovi

1. Cluse Fluette CW11502

Cluse Fluette CW11502 ženski sat odlikuje se elegancijom i sofisticiranošću, što ga čini savršenim dodatkom za svaku prigodu. Izrađen od nehrđajućeg čelika u zlatnoj boji, ovaj predivni sat odiše luksuzom. Kućište sata promjera 30 mm u zlatnoj boji elegantno se stapa s zlatnom narukvicom, čineći ovaj sat posebnim.

 

Cluse CW11507 sat

2. Cluse CW11507

Cluse CW11507 - Zasjajite tijekom cijele godine s CLUSE Fluette ženskim satom. Fluette začinili smo u potpuno zlatnom izgledu, za bezvremenski dizajn pun sjaja. Sadrži polirano zlatno kućište pravokutnog oblika od 30,6 mm, brojčanik u boji šampanjca i 14 mm remen od nehrđajućeg čelika u zlatnoj boji. Svojim jedinstvenim pravokutnim oblikom i minimalističkim šarmom, pažljivo smo dizajnirali ovaj privlačan sat s ključnim ciljem na umu - pružiti sofisticiran sat snažnog prisustva. Veličinu remena lako možete prilagoditi sami.

 

Ženski sat Cluse Gracieuse Petite

3. Cluse Gracieuse Petite CW11803

Ženski sat Cluse Gracieuse Petite CW11803 savršeno je utjelovljenje elegantnog minimalizma i sofisticiranog stila. Izrađen s besprijekornom pažnjom na detalje, ovaj sat je istinski dodatak bilo kojoj garderobi.

 

Cluse Féroce Mini CW11704

4. Cluse Féroce Mini CW11704

Predstavljamo vam novi Cluse Féroce Mini CW11704 sat, dizajniran u suradnji sa Zoé, inspiriran zvjezdanim nebom. Sat ima kućište zlatne boje promjera 25 mm, traku s 3 veze u zlatnoj boji širine 12 mm i intenzivan, šarmantan tamnoplavi brojčanik sa sunčevim zrakama. Glamurozna tijekom dana, svijetla noću. Féroce Mini ženski sat daje šik završni dodir bilo kojoj odjevnoj kombinaciji, bilo da se odlučite za ležerni izgled ili potpuni glamur.

 

cluse Boho Chic CG10106

5. Cluse Boho Chic CG10106

Cluse Boho Chic je elegantan ženski sat koji ističe osjećaj stila i elegancije. S kućištem i narukvicom od nehrđajućeg čelika u atraktivnoj boji ružičastog zlata, ovaj sat je pravi dodatak svakoj garderobi.

Ovaj sat dolazi s dodatnom kožnom narukvicom koja se lako može zamijeniti, pružajući vam fleksibilnost i raznolikost za bilo koju prigodu.

 
Ukoliko tražite "popularne ženske satove", "ženske satove", ili jednostavno "Cluse satove", ne trebate dalje tražiti. Iz naše kolekcije izaberite onaj koji najbolje odgovara vašem stilu i osobnosti.

CLUSE satovi su istinski dodatak svakoj garderobi, a sada su dostupni i u Čakovcu u našoj trgovini, pružajući vam priliku da pronađete savršeni sat za sebe ili kao poklon za nekoga posebnog.

Posjetite našu trgovinu i otkrijte zašto su CLUSE satovi jedan od najpopularnijih ženskih satova u Hrvatskoj.


Ovo web-mjesto zaštićeno je sustavom reCAPTCHA te se primjenuju Googleov Pravilnik o zaštiti privatnosti te Uvjeti pružanja usluge.