Najpopularniji muški satovi - Ljeto 2023.

Ljeto je vrijeme kada boje i šareni uzorci dominiraju našim garderobama. Isto vrijedi i za modne dodatke poput ručnih satova. U ovom blog postu donosimo pregled trendove satova inajpopularnije muškie satove za ljeto 2023., koji kombiniraju funkcionalnost i stil na najbolji mogući način.

1. Citizen Tsuyosa NJ0150-81Z

Prvi na našem popisu je sat koji savršeno kombinira eleganciju i funkcionalnost: Citizen Tsuyosa NJ0150-81Z. Njegovo izduženo kućište odmah privlači pažnju, dok je njegov izgled ujedno moderan i klasičan, što ga čini idealnim za svakodnevno nošenje. Citizen Tsuyosa dolazi nam u crnoj, plavoj, žutoj i zelenoj boji.

citizen tsuyosa žuti

 

Pored svog privlačnog dizajna, ovaj sat ima i mnoštvo tehničkih značajki. Izrađen je od nehrđajućeg čelika, što uključuje integriranu čeličnu narukvicu koja se savršeno prilagođava zapešću. Unutar kućišta nalazi se Citizenov mehanički kaliber 8210 s automatskim navijanjem, koji također omogućuje ručno navijanje pomoću krune. Ovaj mehanizam radi na frekvenciji od 21.000 poluoscilacija na sat, ima 21 dragulj i prikaz datuma na tradicionalnoj poziciji 3. Čitljivost je poboljšana povećalom na prozirnom brojčaniku - poznatom kao "Cyclops". Rad mehanizma može se promatrati zahvaljujući transparentnom poklopcu.

2. Citizen Promaster Marine BN0168-06L

Za one koji traže nešto avanturističko, predstavljamo Citizen Promaster Marine BN0168-06L. Ovaj nezaobilazni ronilački sat sadrži omiljeni plavo-crveni okvir. Izdržljiva plava, vodootporna traka od poliuretana upotpunjuje izgled. S Citizenovom održivom Eco-Drive tehnologijom koju pokreće svjetlost i koja nikada ne treba bateriju, nosit ćete ovaj visokoperformantni sat u visokom stilu, od avantura na kopnu do duboko plavog mora.

citizen ronjenje

3. Casio sat A168WEGB-1BEF

Iz popularne Casio Vintage kolekcije dolazi ovaj unisex ručni sat. Casio CASIO A168WEGB-1BEF kombinira klasičan dizajn s modernim dodacima. Sat je od nehrđajućeg čelika, sa zlatnom bojom kućišta i crnom bojom remena, dodajući dozu luksuza i elegancije. Njegov digitalni mehanizam osigurava točnost i praktičnost. Ovaj model je jedan od najprodavanijih Casio Vintage modela i sigurno će dobiti odlično mjesto u vašoj kolekciji satova.

casio vintage crni

4. Nautica muški sat NAPICS006

Za avanturiste predstavljamo Icebreaker, ikonički sat koji dolazi od Nautice. Oceansko-plavi brojčanik obogaćen je nautičkom zastavom na oznaci 12, a sadrži prozor za datum i 3 kronografska podbrojčanika. Mekana tkanina na remenu daje dodatni osjećaj udobnosti i elegancije, te ovaj model možete kombinirati i na najzahtjevnije modne kombinacije ovog ljeta.

nautica satovi

5. Casio muški sat MDV-107-1A3VEF

Casio MDV-107-1A3VEF, poznat i kao popularan Casio Pepsi, ističe se svojom atraktivnom kombinacijom boja crvene, plave i crne, inspiriranom klasičnim bojama ronilačkih satova. Izdržljiv i pogodan za razne vodene aktivnosti, ovaj sat je idealan za avanturiste i sportske entuzijaste.

casio pepsi


6. Cerruti 1881 CIWGQ2224802

Cerruti 1881 Velletri muški sat CIWGQ2224802 kombinira eleganciju i stil. Sjajna kombinacija srebrnog kućišta i sivog brojčanika s plavim kožnim remenom čini ovaj sat neodoljivim dodatkom za svakog modernog muškarca.

cerruti satovi

Sat se može nositi u različitim modnim situacijama. Evo nekoliko prijedloga:

  1. Poslovno ležerno: Uparite ovaj sat s svijetlom košuljom dugih rukava, mornarskim chino hlačama i smeđim brogue cipelama za opušten, a ipak dotjeran izgled.

  2. Formalna odjeća: Ovaj sat može besprijekorno nadopuniti elegantno crno ili sivo odijelo za formalne prilike. Plavi kožni remen dodat će dozu boje i osobnosti cjelokupnom ansamblu.

  3. Ležerno vikend: Uparite ovaj sat s jednostavnom bijelom majicom kratkih rukava, plavim trapericama i ležernim tenisicama za opušteni vikend outfit. Sat dodaje dozu sofisticiranosti bez pretjerane formalnosti.

U suštini, sat Cerruti 1881 Velletri CIWGQ2224802 izvrstan je dodatak bilo kojoj odjeći, podiže vaš stil dok održava praktičnost. Njegova suzdržana elegancija znači da se može kombinirati s mnoštvom modnih kombinacija, čineći ga mudrom investicijom za vašu garderobu.

7. Tommy Hilfiger 1791476

TOMMY HILFIGER 1791476 je muški sat koji kombinira sportsku eleganciju s praktičnošću. Izrađen od nehrđajućeg čelika s plavim silikonskim remenom, ovaj sat je dobar izbor za svakodnevnu upotrebu.

tommy hilifger sat

Ovaj svestrani muški sat možete nositi uz razne kombinacije. Idealan je uz poslovne outfite, ali i uz ležernu dnevnu odjeću. S njim možete dodati dozu elegancije vikend kombinacijama ili mu dopustiti da upotpuni vaš formalni izgled.

8. Citizen Promaster Orca BN0235-01E

Citizen Promaster Orca BN0235-01E - Zapovijedajte moru s stilom s novim Promaster Dive satom u posebnom izdanju kutije koja je nezaobilazna za ozbiljne ronioce i ljubitelje. Ovaj ikonični Citizenov muški sat najnoviji je dodatak Promaster Sea kolekciji s dojmljivo originalnim dizajnom inspiriranim veličanstvenim kitom Orca.
citizen ronjenje
Sportski, visokoučinkoviti sat ima crno kućište od nehrđajućeg čelika naglašeno crnim brojčanikom s tri kazaljke i datumom s eliptičnim bijelim satnim indeksima i utorima na okviru koji evociraju oblike i shemu boja orke, plus dodatne boje na oznaci od 12 sati i minutnoj kazaljki. Ovaj ISO-compliant ronilački sat također ima anti-magnetski i anti-šok otpor, jednosmjerni rotirajući okvir za mjerenje proteklog vremena i svjetleće kazaljke i oznake ispunjene superiornom lumom za čitljivost.

Crna traka od poliuretana oponaša oblik peraje orke i pričvršćuje se kopčom, a sat je vodootporan do 200 metara s navojnom krunom, što ga čini savršenim suputnikom na vašem sljedećem ronjenju, a održivo je napajan svjetlošću s Eco-Drive tehnologijom koja nikada ne treba bateriju.

 

Često postavljana pitanja (FAQ)

  1. Q: Koji su trendovi u dizajnu muških satova za ljeto 2023? A: Trendovi u dizajnu muških satova za ljeto 2023. uključuju jarke boje, šarene uzorke, kao i kombinaciju funkcionalnosti i stila. Mnogi satovi sadrže elemente poput kućišta od nehrđajućeg čelika, mehaničkog kalibra s automatskim navijanjem, i naprednih tehničkih značajki.

  2. Q: Koje boje su popularne za muške satove ove sezone? A: Boje koje dominiraju su svijetle i jarke, poput crne, plave, žute i zelene. Također se mogu naći elementi zlatne boje za dodatnu dozu luksuza i elegancije.

  3. Q: Kako kombinirati sat s ljetnim outfitom?A: Sat se može nositi u različitim modnim situacijama. Možete ga kombinirati s svijetlom košuljom i mornarskim chino hlačama za poslovno ležerni izgled, ili s crnim ili sivim odijelom za formalne prilike. Također možete kombinirati sat s bijelom majicom, plavim trapericama i ležernim tenisicama za opušteni vikend outfit.

  4. Q: Kakve su prednosti korištenja Citizenovih satova s Eco-Drive tehnologijom? A: Eco-Drive tehnologija omogućuje da sat radi na svjetlost, što znači da nikada ne trebate mijenjati bateriju. Ovo pruža dodatnu pogodnost, posebno za one koji često provode vrijeme na otvorenom ili u aktivnostima poput ronjenja.

  5. Q: Koji su najbolji muški satovi za ronjenje ovog ljeta? A: Neki od najboljih muških satova za ronjenje uključuju Citizen Promaster Marine BN0168-06L i Citizen Promaster Orca BN0235-01E. Oba sata su izdržljiva, vodootporna i sadrže napredne značajke.


Ovo web-mjesto zaštićeno je sustavom reCAPTCHA te se primjenuju Googleov Pravilnik o zaštiti privatnosti te Uvjeti pružanja usluge.